15-18 jaar (JRT/ TE/ ITF/ Futures/ NRT groep)

Programma: Elke dag 3 uur trainingsmogelijkheid waarvan 2 uur tennis en 1 uur fysieke training. 2 keer een mogelijkheid om voor school te trainen (alleen tennistraining).
Aantal weken: 43, trainingen gaan altijd door.
Gedifferentieerd fysiek programma/ voedingsadvies en regelmatige check bij fysio/ manueel therapeut.
Begeleiding van alle 3*** en 4**** sterren toernooien inclusief bij afname van 4 of meer trainingsmomenten.
Trainers: Michael van den Berg en Peter Starke (beide C-licentie, voormalig KNLTB regiocoach Zuidwest en veel ervaring en behaalde resultaten in het opleiden van deze doelgroep).
School: wij werken veel samen met het Scala college, een middelbare school met uitstekende resultaten in vergelijking met andere LOOT-scholen. Voor informatie over deze school kunt u contact opnemen met Annelies Visser: 06-47458906.

Een doelgroep waarin meerdere keuzes zijn qua toernooikeuze. Intensivering van het programma en wellicht al denkend aan fulltime tennis zijn items die kunnen spelen. In de winter wellicht nog JRT t/m 16 jaar in combinatie met senioren en NRT toernooien, internationaal gecombineerd met Tennis Europe en ITF onder 18 jaar of zelfs al kennismaken met Futures. Jongens en meisjes niveau/ ontwikkeling/ toernooisterkte zijn erg verschillend. Veel keuzes en mogelijkheden waardoor een individueel op maat advies cruciaal is. Wij hebben erg veel ervaring en kennen het niveau. Zoekt u dus een groepssituatie met leeftijdsgenoten en homogene groepen dan is dit een prima keuze. Zoals iedereen weet is zelfvertrouwen erg belangrijk, winnen is daarbij een van de drie belangrijke factoren. Een goed uitgebalanceerd toernooiprogramma is daarom erg belangrijk.
De ITF norm voor 15 jaar is 15-17 uur training en voor 18 jaar is het 15-20 uur in de week (aantal uren zijn inclusief de fysieke training). Een op maat programma is daarbij van belang en daarom bieden we op alle dagen training aan opdat er zo optimaal (niveau/ leeftijd/ homogeniteit/ trainbaarheid) mogelijk gepland kan worden.

Voor regionale spelers hebben wij een prima aanvullend programma waardoor je op niveau met leeftijdsgenoten onder zeer professionele leiding meer kan trainen. Dus: ga de uitdaging aan en neem contact op!

Een combinatie met andere tennisscholen en/of KNLTB is geen probleem.

Voor individuele trainingen kunt u apart een afspraak maken.

Ieder kind is anders en de een kan meer aan dan de ander. Om het programma op maat te maken kunt u contact opnemen met Peter Starke: 06-37609060.