11-14 jaar (JRT/ TE groep)

Programma: Elke dag 3 uur trainingsmogelijkheid waarvan 2 uur tennistraining en 1 uur fysieke training. 2 keer een mogelijkheid om voor school te trainen (alleen tennistraining).
Aantal weken: 43, trainingen gaan altijd door.
Gedifferentieerd fysiek programma/ voedingsadvies en regelmatige check bij fysio/ manueel therapeut.
Begeleiding van alle 3*** en 4**** sterren toernooien inclusief bij afname van 4 of meer trainingsmomenten.
Trainers: Michael van den Berg en Peter Starke (beide C-licentie, voormalig KNLTB regiocoach Zuidwest en veel ervaring en behaalde resultaten in het opleiden van deze doelgroep).
School: wij werken veel samen met het Scala college, een middelbare school met uitstekende resultaten in vergelijking met andere LOOT-scholen. Voor informatie over deze school kunt u contact opnemen met Annelies Visser: 06-47458906.

Zoekt u een groepssituatie met leeftijdsgenoten en homogene groepen dan is dit een prima keuze.
De groep van 11 t/m 14 jaar zijn de kinderen die daadwerkelijk de Jeugdranglijsttoernooien spelen en daarnaast wellicht al de Tennis Europe toernooien.
In deze leeftijd is er vaak sprake van een intensivering van het programma. De ITF norm voor 12 jaar is 10-12 uur training en voor 14 jaar is het 12-15 uur in de week (aantal uren zijn inclusief de fysieke training). Een op maat programma is daarbij van belang en daarom bieden we op alle dagen training aan opdat er zo optimaal (niveau/ leeftijd/ homogeniteit/ trainbaarheid) mogelijk gepland kan worden.

Een combinatie met andere tennisscholen en/of KNLTB is geen probleem.

Voor individuele trainingen kunt u apart een afspraak maken.

Ieder kind is anders en de een kan meer aan dan de ander. Om het programma op maat te maken kunt u contact opnemen met Peter Starke: 06-37609060.