Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Communicatie tussen jullie en ons vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze academy. DTA introduceert een nieuw manier van communiceren.

Onze nieuwe manier van communiceren: digiDUIF

Om onze doelstelling te realiseren hebben wij de service van digiDUIF gekozen, waarmee wij in staat zijn jullie zowel via e-mail, SMS en Apps te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden jullie via de kalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten binnen DTA. Online en realtime!

Voorlopig blijven jullie (ook) berichten via onze mailingsoftware sturen. Pas als alles goed is ingeregeld en goed is uitgezet, gaan wij stapsgewijs over naar deze digitale manier van informatieverstrekking.

Voordelen

In het kort heb je via de service van digiDUIF de volgende voordelen:

·         sneller en directer contact via e-mail, SMS en push berichten via App;

·         nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;

·         altijd een actueel overzicht van de activiteiten binnen DTA middels de online schoolkalender die je kunt laten synchroniseren met de privé agenda;

·         inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten alleen voor ouders die dat willen delen;

·         direct kunnen inschrijven voor activiteiten en ouder avond;

·         naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, oppas) toevoegen.

Apps

Voor het ontvangen van informatie via digiDUIF kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de digiDUIF app in de store. Via de app ontvang je altijd de laatste berichten, heb je zicht op alle geplande activiteiten en kan je je inplannen voor een ouderavond. De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond.

De App kunt u vinden in de App store of Google play.

Kosten en activering

Voor leerlingen en ouders/ verzorgers zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we jullie straks vragen is om regelmatig in te loggen en de gegevens te beheren waarmee we jullie kunnen bereiken. Verder vragen wij jullie om na het ontvangen van de activeringscode je kind(eren) eenmalig te activeren.

Vanaf het moment dat wij dit met elkaar succesvol hebben afgerond, start voor ons een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke manier van communiceren!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

 

Team DTA