Op woensdag 7 juni en woensdag 14 juni organiseert DTA wederom een presentatie 'Visie op Techniek'.Welke technische principes zie je terug in de slagen bij de huidige profspelers? Wat zijn de overeenkomsten tussen de topspelers? Welke technische accenten hebben de forehands met elkaar gemeen? En hoe zit dat met andere slagen?

Aan de hand van videobeelden worden topspelers naast elkaar gezet om de overeenkomsten te bekijken. Per slag worden meerdere bewegingen besproken en vergeleken. Er wordt tevens gekeken naar het voetenwerk.

Inhoud

  • Na afloop kent de leraar minstens drie technische principes per slag die op topniveau zichtbaar zijn;
  • Na afloop weet de leraar dat er altijd situatieve- en individuele bewegingen zijn die niet in Visie op Techniek staan vermeld; 
  • Na afloop ziet de leraar in dat dit de bewegingen zijn die voor topspelers gelden, maar dat een aantal van deze bewegingen ook op recreanten van toepassing kunnen zijn;

PO punten en kosten

Na de workshop krijgt de deelnemer toegang tot meer beeldmateriaal als ondersteuning van de workshop en een naslagboekje met de technische principes per slag. Na het zien van het beeldmateriaal krijg je nog een kijkopdracht om de technische principes van VOT en situaties waarin uitzonderingen zichtbaar zijn te benoemen. Het goed doorlopen van dit natraject zal nog een tijdsinvestering van een aantal uur kosten. Mede door dit natraject, de continue toegang tot het beeldmateriaal en boekje en het belang van dit onderwerp is de workshop goed voor 12 PO punten.

Deelname kost 40 euro (inclusief koffie/thee en lunch). Iedere workshop bevat maximaal 25 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus verplaatst of geannuleerd.

INDIEN JE VERHINDERD BENT DIEN JE JE UITERLIJK 48 UUR VAN TE VOREN PER MAIL AF TE MELDEN VIA INFO@DTA-ALPHEN.NL


Vul je gegevens in
om je aan te melden:
E-mail adres:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
KNLTB nummer:
Selecteer de gewenste datum:
VOT 7 juni 17:
VOT 14 juni 17:

BEZOEKADRES

Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot
President Kennedylaan 1 (U kunt het beste navigeren op: Kees Mustersstraat)
2402 NZ Alphen aan den Rijn
telefoon: 0172 – 74 84 94