Per 27 maart zal het DTA team voor het lopende seizoen versterkt worden met Eric Reuijl. Eric is voormalig collega van Michael, Amanda en Peter en heeft een indrukwekkende cv:
  • Oud top 10 speler van Nederland
  • Kampioen in de eredivisie gemengd
  • Meer dan 15 jaren voor de KNLTB gewerkt in verschillende functies
  • C licentie

Net als alle trainers van DTA heeft ook Eric de C-licentie. Daarmee blijft DTA uniek in Nederland met een kwalitatief hoogstaande samenstelling van het team.
 
Aanleiding voor de uitbreiding van het team is het toegenomen aantal weken dat Michael (en ook Amanda) de komende periode in het buitenland verblijft vanwege begeleiding van full-time spelers op internationale toernooien.

Daarnaast zijn met Frits ten Bruggencate afspraken gemaakt om een gedeelte van de travelling (met name onder 16 jaar) op zich te nemen. Frits is ook oud collega en heeft veel ervaring met het coachen in het internationale jeugd- en seniorencircuit. 

Door de uitbreiding zal het aanbod van DTA verbreden; de vraag naar begeleiding op internationale toernooien, individuele training en mentale coaching kunnen wij hiermee beter invullen. Voor meer informatie over trainingen kunt u mailen naar: info@dta-alphen.nl