Het tennis vraagt erg veel van spelers en begeleiders. Het begeleiden van jeugdige talenten is complex en vraagt afstemming. Hiernaast gebeurd er op en om de baan van alles dat een speler maar moet kunnen "handelen”.

Jimmy Conners: "90 % van het spel is mentaal". Novak Djokovic: "een forehand en backhand slaan ze allemaal, het verschil zit in the mental game". En: begint niet alles mentaal omdat alles met een keuze start.
Om spelers en ouders mentaal te ondersteunen in dit proces is Peter Starke de mentale coach van DTA. Hij heeft zich o.a. gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit gecombineerd met 25 jaar ervaring met nationale en internationale spelers van alle leeftijden maakt hem degene die de vertaling kan maken van het mentale naar en op de baan.

De begeleiding is interessant voor spelers en zeker ook voor ouders, voor beide is het een boeiend proces met pieken en dalen waarin veel gebeurd. Professionele ervaring en begeleiding kan dan een goede hulp zijn.
Aanbieding: Pilot: 3 keer 1 uur coaching 100 euro. Hiervoor kunt u direct contact opnemen met Peter (06-37609060). De aanbieding is geldig tot 1 maart 2016.