Dutch Tennis Academy Alphen nodigt je uit wederom deel te nemen aan de grootste en sterkst bezette wintercompetitie in Nederland. Het spelen van wedstrijden maakt je sterker; vanaf september worden er weer 6 singles en 6 dubbels voor jou en je dubbelpartner gepland. 

Het DTA Wintercircuit 2014/2015 omvat naast een reguliere competitie ook een aparte competitie voor oranje en groene teams. 

Het DTA wintercircuit (voorheen TWJC) is een begrip in tennisland en deze competitie is bij uitstek de meest aantrekkelijke aanvulling op je wedstrijdprogramma van komende winter. Want met onze ervaring zorgen wij dat je deelname aan bijvoorbeeld de JRT’s geen conflicten oplevert met je wedstrijden van het DTA wintercircuit. Speelprogramma vooraf bekend

Komende winter plannen wij al je 6 speeldagen vooruit. Dat vraagt veel inspanning van de organisatie, maar ook van de spelers (en ouders). Je kiest voor tennis en mogelijk beoefen je daarnaast nog een teamsport op zaterdag. Wij streven er naar eind september al je wedstrijden te hebben gepland; je wedstrijdprogramma staat dan vast. Eventuele verhinderingen dien je vanaf dat moment zelf op te vangen door bijvoorbeeld zelf een invaller te regelen. Om bovenstaande verbetering door te kunnen voeren is de zaterdag (speeltijden 13:00 en 15:00 uur) als speeldag toegevoegd. Daarnaast begint de competitie een week eerder, namelijk in het weekend van 20 september. Van de spelers/ouders verwachten wij dat het aantal verhinderingen tot het minimum beperkt zal blijven.Klik HIER om in te schrijven

Je wedstrijden worden gespeeld op de banen van Nieuwe Sloot en Tenniscentrum Midden-Boskoop. In Alphen gaat men mee met de ambities van DTA Alphen; Nieuwe Sloot start deze week met de aanleg van zes Plexipave medium slow hard court banen. Waarschijnlijk zal jij je wedstrijden dus ook op deze Australian Open ondergrond spelen.Wij kijken weer uit naar je deelname. Vertel natuurlijk ook andere spelers op je club over onze competitie, want wedstrijden spelen op je eigen niveau zorgt er voor dat jij je ontwikkelt als tennisser.