Graag nodigen wij jou/ jullie uit om kennis te maken met de trainers, de thuisbasis en de trainingsprogramma’s van DTA Alphen. Ben jij: • Wedstrijdtennisser en speel je een JRT of NRT toernooi?
 • Wil jij je versneld ontwikkelen?
 • Zoek je een (aanvullende) groeps- of individuele trainingssituatie van niveau met leeftijdsgenoten onder zeer professionele begeleiding?
 • Bezoek dan vrijblijvend onze open dag op zaterdag 13 juni. Vanaf 09:30 uur ontvangen wij jou en je ouders graag bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn. Klik HIER voor routebeschrijving.

Van 10:00 tot 12:00 uur wordt er getraind. Tijdens de training zal er vanaf 10:30 uur een presentatie worden verzorgd in de vergaderruimte voor ouders/ begeleiders. Deze presentatie duurt maximaal 1 uur en heeft de volgende agenda:
 
 1. Ontvangst
 2. Visie DTA
 3. Technische en medische staf
 4. Toelichting fysieke trainingsprogramma
 5. Voedingsdeskundige en DTA
 6. Trainingsmogelijkheden 2015-2016
 7. Afsluiting en mogelijkheid tot stellen van vragen.

Na afloop van de training sluiten wij de ochtend af met een lichte lunch in de brasserie. Aan deze training en lunch zijn voor spelers en ouders/ begeleiders geen kosten verbonden.

DTA Alphen is een prestatieve tennisschool met een zeer professioneel trainersteam (allen in bezit van de hoogste licenties). Op thuisbasis Nieuwe Sloot heerst een optimaal klimaat voor de tennisser die zich graag versneld ontwikkelt van startende wedstrijdspeler tot full time tennisspeler. Met Topsport Talentschool het Scala College als buurman, uitgebreide sportschoolfaciliteiten om de hoek en fantastische trainingsfaciliteiten op het tenniscomplex zelf, biedt DTA de leerlingen nagenoeg alles onder een dak aan.

Van harte welkom op 13 juni. Meld je aan in reply op deze mail of meld je via deze LINK aan voor de wedstrijdtraining van deze dag. Bij het aanmelden maakt het niet uit welke groep je opgeeft, de indeling gebeurt tijdens de open dag. Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,
Team DTA Alphen