Fysio Alphen is een praktijk voor fysiotherapie, die al meer dan 40 jaar werkzaam is binnen Alphen aan Rijn. Het team heeft zich in diverse specialisaties geschoold: sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie, oedeemtherapie, bekkenfysiotherapie en handfysiotherapie.

Onderzoek van het bewegingsapparaat kan bij ons ondersteund worden middels echografie. Tevens heeft Fysio Alphen een netwerk met sportartsen, chirurgie, diëtiste, kinderfysiotherapeut en is ketenpartner in de gemeenschappelijke eerstelijns zorg binnen Alphen aan den Rijn. Er zijn met alle verzekeraars contracten afgesloten en wordt er volgens de hoogste standaard van de verzekeraar gewerkt (prefered provider).

Voor DTA is Marc Kraaij het aanspreekpunt. Hij is orthopedisch manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd in echografie, dryneedling, medical taping en schouder- en handaandoeningen. In het verleden heeft Marc, werkzaam als fysiotherapeut sinds 1997, gewerkt voor het NOC* NSF i.s.m. Zilveren Kruis en het Ned. Team Taekwondo. Er is door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het werken met amateur tot en met topsporters/professioneel binnen het tennis, vechtsport, honkbal en overige racketsporten.